Çapanoğlu Büyük Cami’nden ne istiyorsunuz!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgat’ın en değerlisi olan Çapanoğlu Büyük Cami’nin abdesthane ve lavobalarına kimliği belirsiz kişiler tarafından verilen zararı Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse sosyal medyadan duyurdu.

Ocak ayında da yakma girişimi yapılan caminin abdesthane ve lavobalarının bu seferde kolları ve musluklarına tahrip edilmesi karşısında Köse sessiz kalmadı.

Köse: “Çapanoğlu Büyük Camimizin yanı başında hemşehrilerimizin hizmetine sunduğumuz, şehrimizin parası ile inşa edilen abdesthane ve lavabolarımızda meydana gelen bu görüntüler bizi ziyadesi ile üzdü. Hemşehrilerimiz için, her detayını düşünerek, en iyi kalitede malzemelerle yapılan ve donatılan, Temizlik Müdürlüğü ekiplerimizce düzenli temizliği yapılan bu hizmetimizde 21 Ocak tarihinde de yapılan yakma girişimi olmuştu. Bu kezde kapı kolları ve musluklar tahrip edilerek kırılmış durumda. Verilen zararları ekiplerimiz anında müdahale ederek tamir ettiler ancak burada tamirat için yapılan harcamalar yine bizlerin cebinden çıkıyor. Hizmetleri biz sunuyoruz ancak sahibi Yozgat Halkı. Milli servetimize ortak malımıza hep birlikte sahip çıkmalıyız.” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

Çapanoğlu Büyük Cami’nden ne istiyorsunuz!
Giriş Yap

Merhaba Yozgat Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!