Bayram bitiminde defalarca yapılan uyarılara karşın, sürücülerimizi dikkatsizliği ve bazı bölgelerde ki yolların elverişsizliği nedeniyle, onlarca kaza haberiyle irkildik. Bayramın son günü, Yozgat’ta da yaşanılan kazada 4 kişi ölmüş,1 kişi de yaralanmıştı.
Ülkemizin çeşitli bölgelerinden, kaza haberleri yükselmeye başladı. Ölü ve yaralı sayısı her gün artıyor. Tedbirsizliğin ve dikkatsizliğin neticesiyle birlikte bayram sonrası ciddi manada kayıplar verdik. Televizyonlarımız açtığımızda, ölü ve yaralı haberleriyle resmen karalandık.
Huzur ve refahımızı koruyamaz hale geldik. Her gün bir olay yaşıyoruz. Sürekli çirkin olaylarla irkiliyoruz. En son, Şemdinli Aktütün’de yapılan çirkin saldırıyla birlikte, yüreklerimiz dağlandı. BAŞIMIZ SAĞOLSUN
Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde Irak sınırında, Aktütün Jandarma sınır karakoluna düzenlenen saldırıyla 15 şehit verdik. 20 askerimizde yaralandı. Teröristlere olan kinimiz gün geçtikçe katlanarak artıyor. Acımız yine çok büyük. Düzenlenen saldırı beraberinde 23 teröristin öldürülmesi haberi de, yüreklerde yanan ateşi söndürmeye yetmedi.
Yıllardır yüreğimizdeki ateşi körükleyen hain teröristlere gerekli cevabın verilmesini dört gözle beklerken, her defasında saldırıya maruz kalıyor ve onlarca şehit veriyoruz.
Her defasında ülkemizin gösterdiği tepkilere karşın, yetkilerin yapmış oldukları açıklamalar ve kınama haberlerinden usandığımızı söylemek istiyorum.
Yapılan saldırılar ve hain düşünceler bir türlü son bulmayacak. Bunun gayet iyi farkındayız. Fakat bir türlü işin içinden çıkamıyoruz. Hiçbir şekilde gereken terörist avının, ciddi anlamda yapıldığına bir türlü inanamıyorum. Acılarımız çok kısa süre içerisinde unutuluyor. Hemen arkasından bir yenisi daha ekleniyor.
Mayın tuzağı…
Karakol baskını…
Derken, olan, her defasında bizim insanımıza, annemize, babamıza, acılı eşlere, hiçbir olaydan haberi olmayan o narin çocuklarımıza oluyor. Parçalanıyoruz…
Her defasında yüreklerimiz dağlanıyor. Bunun bir türlü önüne geçemiyoruz…
Bu karakollarımız defalarca baskına uğradı. Neden tedbir alınmıyor.
Ne bekleniyor?
Nelerin hesabı yapılıyor?
Neden çözülemiyoruz? Lütfen!
Bu vatanın çocukları bir hiç uğruna ölmesin. O masum canlarını vermesin.
Kanlarımız dökülmesin…
Artık yeter diyorum…
Can veren askerlerimizin mekânı cennettir. Kalanlarına sabır diliyorum.
Tüm ulusun başı sağ olsun…