Açık Kapı Sevindiriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgat Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğü sosyal medya hesabı paylaşımı ile Kurban Bayramı’na günler kala ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet alındığını duyurdu.

Yozgat Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabı üzerinden Kurban Bayramı’na günler kala ihtiyaç sahibi çocukları mağazaya götürdüklerini ve çocukların istedikleri kıyafetleri aldıklarını duyurdu. Bayram sevinci yaşattıklarını söyleyen Yozgat Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğü; “Çocuklarımızın mutluluğu bizim için her şeyden kıymetli. İlimiz genelinde öksüz ve yetim çocuklarımız mağazalara götürülerek diledikleri kıyafetleri kendileri seçip bayram sevincini yaşadı” ifadelerini kullandı.

Haber: Zehra Aksümer

Açık Kapı Sevindiriyor
Giriş Yap

Merhaba Yozgat Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!