MÜSLAMANLAR BÖLÜK PÖRÇÜK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BOP nedir bilir misin?

BOP’ un açılımı Büyük Ortadoğu Projesidir.

Unutma!

Yıl 2003 ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, diyor ki; “Fas’tan Basra Körfezi’ne kadar, Türkiye’de dâhil Orta Doğu’da 22 ülkenin sınır ve haritaları değişecek.”

Kadın o gün söylemiş, o günden bu güne Büyük Orta Doğu Projesi adım adım ilerleme kaydediyor. Bunun bir başka adı da “Son Haçlı Seferi”dir. Önce Afganistan daha sonra Irak, Suriye, şimdi; Filistin, Gazze ve İran bir sonrakinde sıra sende Türkiye diyecekler.

Şimdi düşünün böl, parçala, yut politikasını güdüyorlar, ülke insanlarını mezhep, meşrep, etnik yapı gibi sebepleri kullanarak bölüyorlar.

Herkesin eline silah veriyorlar, atılan fitne tohumlarıyla Ahmet’i Mehmet’e, Hasan’ı Hüseyin’e öldürtüyorlar.

Aynı Allah’a iman etmiş, aynı Peygambere inanan insanlar arasına giren şeytâni güçler netice de Müslüman’ı Müslüman’a kırdırıyor geçtiğimiz yüzyılda.

Bu konuyla ilgili, iki örnek verelim;

Zamanın Başbakanı merhum Necmettin Erbakan İran Devlet Başkanı ile görüşürken;

“Şimdi bizim aramızdaki ihtilafları konuşma zamanı değildir. Ortak yanlarımızda birleşip Siyonizm’in dünyada kuruduğu sömürü düzenini ve ele geçirdiği maddi gücü onlardan almanın vaktidir” diyor.

Diyor da Müslümanlar ne yapıyor?

Sen ben kavgası, birbirimizi yiyoruz.

Saddam idam edildi, Kaddafi katledildi ve Suriye üçe bölündü…

En son Kasım Süleymaniye ve yedi arkadaşını hunharca katlettiler.

Arkasından dua edenler olduğu gibi sevincinden ellerine kına yakanlarda oldu.

Bizim Sakallı, Cübbeli, Fesli Ahmet’imiz ise bugün bile “Kasım Süleyman’i ve Haşdi Şabi’nin üst düzey yedi büyük komutanının gebertilmesi bütün Müslümanları sürura gark etmiştir. Allah’u Teâlâ kabirlerini ateşle doldursun. Amin!” diyor.

Bizde buradan kendisine “Hadi oradan!” diyoruz.

Her kim ki Allah birdir, Hz. Muhammed (sav) onun kulu ve elçisidir” der, dini islâm, kitabı Kur’an olanların Müslümanlığından da şüphe etmeyiz.

Netice-i kelam; Müslüman ABD’nin İsrail’in, NATO’nun müttefiki olup faizci kapitalizm sistemin bir parçası olamaz.

Şu gün İran’ın, Irak’ın, Süleymaniye’nin, Suriye ve Filistin’in yanlışlarını konuşarak birbirimizi yemek, hasım kesilmek ve düşman olmak vakti değildir.

Hele hele Müslümanların iç hesaplaşma zamanı hiç değildir.

Emperyalizmin kuşatmasının yoğun olduğu şu zamanda oynanan oyunların alkışlayıcısı olma tuhaflığından kurtulmamız gerekiyor.

Amerika, İngiliz ve İsrail kâfirinin füzesi ile Gazze’de öldürülen on binlerce Müslüman’ın yanındayız diyorum.

Vesselam…

MÜSLAMANLAR BÖLÜK PÖRÇÜK
Giriş Yap

Merhaba Yozgat Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!